Головна  →  Новини  →  24 вересня 2021

Київська МАН: перемагають не тільки вихованці, а й викладачі!

Керівник секції теології, релігієзнавства та історії релігії відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН Карен Сергійович Нікіфоров став переможцем конкурсу «Молодий вчений року» у номінації «Науковий гурток»! Київська МАН пишається ним!

Метою цього конкурсу, що проводиться Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, є публічне визнання інноваційних, талановитих, продуктивних молодих українських учених та дослідників, які виявили великий потенціал і творчі здібності, відзначення їх вагомих досягнень у різних галузях знань, у діяльності з популяризації наукових знань та сприяння зростанню наукового потенціалу України. У 2021 році захід пройшов в Україні вперше і розпочав історію щорічних конкурсів «Молодий вчений року».

Конкурс проходив у 100 різних номінаціях, розділених на 4 тематичні блоки.  Номінація «Науковий гурток» входить до блоку 1 «Популяризація науки».

Організатори та  партнери проведення конкурсу вважають його платформою для створення комунікації між державою, наукою і бізнесом та для міждисциплінарної наукової дипломатії й співпраці.

Карен Нікіфоров протягом роботи у Київській МАН виховав двох переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту – президентських стипендіатів. Членкиня секції Катерина Геркіял у 2018 та 2019 рр. ставала переможницею Всеукраїнської олімпіади з ісламознавства.

Щорічно заняття секції, якою керує Карен Нікіфоров, відвідують десятки столичних учнів 7­11 класів. Окрім традиційних форм занять – лекцій, консультацій і семінарів, постійно проводяться круглі столи, брейн-ринги та найулюбленіші заняття – екскурсії до релігійних громад. А ще він є наймолодшим педагогом Київської МАН, а у минулому – першим переможцем Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції, яку зараз і очолює в Київській МАН!

Урочисте вручення премії «Молодий вчений року» відбудеться 29 вересня 2021 р.

Щиро вітаємо нашого колегу з перемогою, бажаємо йому невичерпного  натхнення, нових досягнень та звершень! Успіху Вам, Карене Сергійовичу!

Перейти до спискуВерсiя для друку