Головна  →  Новини  →  30 вересня 2021

Київська МАН запрошує школярів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі з кібербезпеки

В Україні стартував Всеукраїнський конкурс із кібербезпеки, який вперше охоплюватиме й учнівську аудиторію – «Кіберніндзя»! Одним із співорганізаторів змагань стала Київська МАН!

Юні дослідники кіберпростору змагатимуться у трьох вікових категоріях:

  • учасники 8 – 10 років повинні будуть виконати графічний плакат з кібербезпеки або Scratch-гру з кібербезпеки;
  • учасники 11 – 14 років - анімацію з кібербезпеки, відеоролик на тему кібербезпеки, або взяти участь в CTF (Capture the Flag)-змаганні;
  • 15 – 17 років - зробити інтерактивну інфографіку, веб-сторінку з кібербезпеки або взяти участь у CTF-змаганні.

Окрім цих вікових категорій, вже традиційно буде охоплена студентська «ніша», в якій є свої не менш цікаві номінації!

Переможці отримають цінні призи: графічні планшети, смартфони, ноутбуки, набори для відеозйомки, набори з робототехніки Лего MindStorm, а головні призи - навчальний курс з подальшою міжнародною сертифікацією (CEH| Certified Ethical Hacker v11 - за 1-ше місце, CND| Certified Network Defender v2 - за 2 місце, CSCU| Certified Secure Computer User - за 3 місце) та можливість пройти стажування у провідного оператора кіберзахисту - компанії “Octava Defence”!

Організатором конкурсу є Торгово-Промислова палата України, за участю партнерів-членів Палати: Київської Малої академії наук, Академії цифрового розвитку, ТОВ «СЕК’ЮРИТІ ЕКСПЕРТ ГРУП», за підтримки Національного координаційного центру кібербезпеки при Раді Національної безпеки і оборони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Департаменту Кіберполіції Національної поліції України та інші.

Конкурс проходитиме з 11 жовтня по 18 листопада 2021 року. Прийом заявок триватиме з 11 по 31 жовтня. Оголошення результатів – 18 листопада.

Більше інформації у телеграм-каналу конкурсу: https://t.me/cybernindzya

Запитання та спілкування в чаті каналу: https://t.me/joinchat/hvXK3-4A_VIxNmIy

Детальніше ознайомитись із особливостями проведення цього конкурсу можна  за посиланням: https://bit.ly/3kUvh8l 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку