Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2021

До дня працівників освіти у Києві відзначили освітян, які пропрацювали в освіті більше ніж півстоліття

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася церемонія відзначення 55 працівників закладів освіти столиці, які пропрацювали в одному закладі 50 і більше років, в трудових книжках цих людей є лише один єдиний запис – і це заклад освіти Києва.

Серед відзначених: вчителі, вихователі дитячих садочків, сторожі, діловоди, керівники гуртків.

 За багаторічну сумлінну працю, вірність професії і  закладу освіти та з нагоди Дня працівників освіти  директор Департаменту освіти і науки  Олена Фіданян вручила запрошеним Почесні грамоти Департаменту та подарунки, а Голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України – грошові винагороди.

Колектив Київського Палацу дітей та юнацтва привітав присутніх концертною програмою.

Усі  нагороджені отримали  пам'ятні подарунки.

Нагадуємо, що з нагоди Дня працівників освіти директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян та Голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь вручили відзнаку «Відмінник столичної освіти» 35 працівникам навчальних закладів міста Києва.
Відзнака «Відмінник столичної освіти» запроваджена Київською владою та вручається освітянам за професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток столичної освіти, до відзнаки виплачено грошову нагороду в розмірі двох посадових окладів.

Перейти до спискуВерсiя для друку