Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2021

Навчальний тренажер вантажопідіймального крана у Київському професійному енергетичному ліцеї

Київський професійний енергетичний ліцей  - єдиний заклад професійної (професійно-технічної) освіти столицы, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників за професією “Машиніст крана (кранівник)”.

Аби забезпечити якісні освітні послуги, закладом освіти придбано навчальний тренажер з навчальними програми для козлового, мостового і баштового кранів.

Тренажер дозволяє виробити базові навички практичного керування даними кранами для виконання робіт здобувачами освіти індивідуально. Містить всі основні органи управління краном, що дозволяє відпрацьовувати навчальні вправи на  будівельних майданчиках і в різних погодних умовах, а саме: ознайомлення з роботою, підіймання, опускання і переміщення  різного будівельного (переміщення блоків, контейнерів, піддонів  з цеглою тощо)  вантажу у призначене місце, навантажування і розвантажування автомашин, залізничних вагонів, монтаж бетонних панелей,  плит перекриття.

Машиніст крана (кранівник) -  одна з найбільш  затребуваних,  відповідальних і високооплачуваних професій. На сучасному промисловому підприємстві вантажопідіймальні  крани є основним видом технологічного устаткування.

Фінансування для придбання навчального тренажеру було здійснено з бюджету Києва та коштів зі спеціального фонду ліцею.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку