Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2021

Запрошуємо долучитися до національно-патріотичного фестивалю учнівської молоді міста Києва «Патріотичний Non-Stop»

09 жовтня з 10.00 до 14.00 години на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця»  (м. Київ, вул. Госпітальна, 24-А) відбудеться національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді міста Києва «Патріотичний Non-Stop», присвячений Дню захисників і захисниць України.

Захід проводить КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» спільно з Київським міським будинком вчителя, за сприяння НІАМ «Київська фортеця» та за підтримки Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради КМДА.

РЕЄСТРАЦІЯ 
ПРОГРАМА ЗАХОДУ 
УМОВИ ФЕСТИВАЛЮ

Програмою фестивалю передбачено роботу презентаційних майданчиків національно-патріотичного спрямування, комплексних туристсько-спортивних та краєзнавчих локацій; проведення майстер-класів; показові виступи тощо.

Учасники зможуть побачити показові вправи зі зброєю, експозиції військової зброї ІХ- ХІ та початку ХХ ст. До участі у фестивалі запрошуються учні, вихованці гуртків національно-патріотичного, туристсько-спортивного та краєзнавчого спрямування закладів освіти м. Києва з розрахунку по 2 делегації (1 – середня вікова група, 1 – старша вікова група; склад однієї групи: 9 дітей та 1 керівник) від кожного району столиці.

Захід буде проводитись з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог «жовтої» зони карантину згідно Постанов КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09.12.2020 р. № 1236 та «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» від 22.09.2021 р. № 981. Відповідно керівники, котрі супроводжують групи для участі у Фестивалі, повинні мати при собі особистий документ (друкований чи електронний варіант) з переліку, який міститься у другому абзаці підпункту 7 пункту 2.2 Постанови КМУ № 1236 (із змінами).

Наявність засобів індивідуального захисту (гумові рукавички, маски/респіратори/тощо) обов’язкова.
Контактна особа: Петренко Б.А.; тел.: 529-31-18.

Перейти до спискуВерсiя для друку