Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

#Захисникам України присвячується: Національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді Києва "Патріотичний НОН-СТОП"

09 жовтня 2021 року, у переддень Дня захисників і захисниць України, на базі Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» відбувся національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді Києва «Патріотичний НОН-СТОП».

У фестивалі взяли  участь 22 команди  закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Києва. 

Учасники фестивалю відвідали 13 локацій національно-патріотичного спрямування, зокрема: військово-спортивні локації зі «Стрільби», «Метання умовної гранати», «Неповного розбирання та складання АК», «Спорядження магазину АК»,  «Фехтування на шаблях», «Рятівник»; туристсько-спортивні - «Скелелазіння» та «Лабіринт»;     краєзнавчі  локації  «Краєзнавства барвистий світ» та інші.

Також учасники фестивалю відвідали дві експозиції військової зброї ІХ-ХІ  та початку ХХ століть, виготовили патріотичні обереги-браслети для захисників і захисниць України на передовій.

 До фестивалю активно долучилися партнери – управління патрульної поліції в місті Києві та громадські організації патріотичного спрямування. 

Організатори фестивалю Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання та Київський міський будинок вчителя за підтримки Департаменту освіти і науки Києва.

Фото заходу


Перейти до спискуВерсiя для друку