Головна  →  Новини  →  25 листопада 2014

Форум практичних психологів «Практична психологія на службі суспільства»

    Тривожна ситуація в Україні вносить свої корективи у всі ланки суспільства, тож виникла потреба, зібрати всіх керівників обласних психологічних служб для оптимізації їхньої роботи на теренах України.

   Київський Палац дітей та юнацтва гостинно відкрив двері для Всеукраїнського форуму практичних психологів «Практична психологія на службі суспільства»

   Мета форуму – взаємодія всіх ланок психологічної служби. Психологи з усієї України обговорили стратегічні орієнтири розвитку психологічної служби системи освіти у Концепції розвитку освіти України на 2015-2025 рр. Також обговорили актуальні проблеми та способи їх вирішення у зв’язку зі складною ситуацією в Україні.

   Неминучим питанням була співпраця та взаємодія громадських організацій та державних служб, також обговорили етичні засади надання психологічної допомоги населенню в цей час.

   Організатори Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Український науково-методичний центр практичної психології і соціально роботи та Громадська організація Всеукраїнська асоціація практикуючих психологів.

Перейти до спискуВерсiя для друку