Головна  →  Новини  →  4 листопада 2021

Запрошуємо долучитися до вебінару Київської МАН щодо проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

3 листопада почався відлік часу до старту ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, підписано Наказ про проведення Конкурсу у Києві.

Конкурс «вистояв» і довів свою значущість та незамінність в українському освітньому процесі, не дивлячись на виклики сьогодення. А це означає, що ми з вами причетні до дуже важливої справи – виховання та плекання інтелектуального майбутнього нашої держави.

Запрошуємо долучитися до вебінару Київської МАН - «Особливості проведення ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2021-2022 році».  8 листопада о 16:00  (платформа ZOOM Ідентифікатор конференції: 859 4809 4296 Код доступу: 454170).

На вебінарі ви дізнаєтесь:

  • програму конкурсу;
  • методичні рекомендації та інструкції щодо підготовки до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України;
  • декларацію академічної доброчесності;
  • захист наукового дослідження: вимоги та рекомендації;
  • організацію та проведення І (районного) етапу конкурсу.

Контактна особи: Моїсеєнко Єлизавета Валеріївна, 067 707 87 62.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку