Головна  →  Новини  →  8 листопада 2021

Проєкт «Наука.Youth» від Київської Малої академії наук

Київська МАН започатковує проєкт «Наука.Youth», головний меседж якого – НАУКА любить МОЛОДИХ, і вона варта взаємності.  Проєкт представлятиме собою цикл онлайн-зустрічей із молодими науковцями України, які мають видатні заслуги перед українською та світовою наукою. 

Зустрічі будуть приурочені до видатних наукових дат, які є традиційними і відзначаються щороку: Міжнародного дня науки (10 листопада), Дня Наума-розумника (14 грудня), Всесвітнього дня дитини-винахідника (17 січня), Дня жінок та дівчат у науці (11 лютого) та Дня науки в Україні (третя субота травня).

10 листопада Київська МАН запрошує всіх, хто цінує смак живого спілкування з цікавими й успішними людьми, на зустріч із наймолодшим членом-кореспондентом НАН України, доктором фізико-математичних наук Валерією Трусовою. Чи можете ви уявити собі медичного фізика у гламурному образі? Якщо ні, то долучайтеся до розмови. В житті буває й таке. 

Також протягом бесіди буде проведено конкурс на найцікавіше питання для Валерії, переможця якого вона визначить сама, і він отримає  подарунок від Київської МАН!

10 листопада, середа,  17.00, на платформі ZOOMhttps://bit.ly/3CYmhFE

 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку