Головна  →  Новини  →  8 листопада 2021

Підвищуємо рівень цифрової грамотності педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

У Державному закладі освіти «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» завершився двотижневий курс «Цифрова грамотність для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти» за програмою підвищення кваліфікації у галузі інформаційно-комп’ютерних технологій.

Навчання проводилось за двома рівнями підготовки слухачів: рівень 1 «Новачок», рівень 2 «Базовий». Програма курсу обсягом 1 кредит ЄКТС (30 годин) передбачала вивчення модулів «Безпечна робота з інформацією», «Комунікація в Інтернеті і медіа грамотність», «Електронний журнал Atoms», «Створення електронного навчального контенту» та інших.

Завдяки цьому курсу педагогічні працівники змогли покращити та удосконалити навички системного використання цифрових і креативних технологій в освітньому процесі з використанням додатків: Viber, Classroom, Zoom, Hangouts.

За результатами успішного опанування програми курсу 17 педагогічних працівників різних категорій закладів професійної (професійно-технічної) освіти столиці отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Перейти до спискуВерсiя для друку