Головна  →  Новини  →  11 листопада 2021

Дистанційне навчання в умовах адаптивного карантину у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Модель дистанційного навчання у  Київському професійному енергетичному ліцеї базується на платформах Google Workspace for Education.

Освітній процес здійснюється через логістичний сайт, до якого підключено мережу сайтів викладачів з усіх навчальних дисциплін. Сайти включають сторінки-журнали кожної групи окремо, де є загальна інформація про освітню програму по предмету, поурочно-тематичний план з датами, домашнім завданням і переходами на сторінки уроків. Оцінювання по предмету ведеться в журналі  Classroom, зведене - в Excel. Уроки проводяться по розкладу, синхронно для тих учасників освітнього процесу, які мають технічні можливості вчасно приєднатись до відеоконференції Meet, Zoom і повноцінно брати участь у її роботі. Для тих здобувачів освіти, які такої можливості не мають, існують індивідуальні програми: від асинхронного навчання до самостійного опрацювання навчальних матеріалів (підручників, дидактичних матеріалів, які при необхідності передаються через Укрпошту).

Уроки виробничого навчання в залежності від складності технічних процесів проводяться через відеомайстер-класи з наступним обов’язковим відпрацюванням технічних навичок у майстерні.   

Перейти до спискуВерсiя для друку