Головна  →  Новини  →  1 грудня 2021

Міський історико-патріотичний квест серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Міський історико-патріотичний квест «Вісім миттєвостей незалежної України», присвячений 30-річчю незалежності нашої держави, проведено серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Конкурс відбувся в онлайн режимі на платформі Meet Google через карантинні обмеження, пов’язані пандемією захворювань на гостру інфекційну хворобу COVID-19.

В історико-патріотичному квесті брали участь команди чисельністю по 4 учні приємнроз16 закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста.

Перед початком змагань команди отримали індивідуальні маршрутні листи і листи з українською абеткою з пронумерованими літерами для ключового слова. Завдання містили навчальні матеріали для закріплення та поглиблення знань з предмету «Історія України». Учасники активно та з користю використали відведений час.

За результатами інтелектуального змагання перемогла команда державного навчального закладу «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва», яка першою відгадала ключове слово квесту.

Мета заходу – залучення учнівської молоді до активної діяльності з вивчення історії рідної країни, активізації інтелектуально-пізнавальної діяльності.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку