Головна  →  Новини районів  →  8 грудня 2021

Онлайн-заняття щодо організації і керівництва методичною роботою у школі в Деснянському районі

Відбулося чергове онлайн-заняття на платформі ZOOM у Школі освітнього менеджменту заступників директорів закладів освіти Деснянського району.

7 грудня  2021 року для слухачів ІІ року навчання проведено заняття на тему «Організація і керівництво методичною роботою у школі, контроль за її здійсненням. Підготовка і проведення експериментальної роботи  у закладі освіти».

Корнійко Г.П., заступник директора комунального закладу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 247 з поглибленим вивченням іноземних  мов», ознайомила слухачів із структурою методичної роботи у закладі освіти, поділилась досвідом проведення методичних заходів із застосуванням «хмарних технологій», презентувала напрацювання в рамках участі у Всеукраїнському проєкті «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти».

Актуальні питання методичної та експериментальної роботи  у закладі освіти викликали  жваве обговорення серед слухачів  Школи освітнього менеджменту, спонукали до пошуків інноваційних  форм і методів   управлінської діяльності у закладах освіти району.


Перейти до спискуВерсiя для друку