Головна  →  Новини  →  9 грудня 2021

Новий проєкт для майбутніх суспільних лідерів від Київської МАН!

Київська МАН розпочинає новий проект «Громадянське лідерство. Прагнемо, творимо, мислимо – заради змін», в основі якого – інтерактивні зустрічі з лідерами громадської думки, котрі є знаковими обличчями суспільного життя столиці сьогодення.

Київська МАН запрошує долучитися до проєкту всіх дітей, хто в майбутньому бачить себе серед тієї частини суспільства, яка своїми конкретними діями переконує, що доля країни в руках її громадян.

Усі зустрічі проходитимуть онлайн в інтерактивній формі: діти зможуть дізнатися, з чого починається громадська діяльність, її найбільш актуальні вестори на сьогодні, риси й навички, які потрібно в собі розвивати задля успіху в громадській діяльності, як це сприяє особистісному розвитку та багато іншого. 

Першим нашим співрозмовником буде Алла Василівна Шлапак – депутатка Київради V-IX скликань, перша заступниця голови комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, доцентка кафедри освітнього лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка економічних наук, професорка кафедри міжнародного обліку і аудиту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

По завершенню проєкту усі діти-учасники отримають сертифікати за підписами керівництва Київської МАН та спікерів проєкту.

Київська МАН пропонує усім освітянам столиці долучити до проєкту своїх учнів із активною соціальною позицією! Вони дізнаються, як стати громадськими активістами, котрі в майбутньому писатимуть історію своєї країни!

Чекаємо на майбутніх лідерів нашого міста та країни 13 грудня о 16.00!

Долучитись до Zoom-конференції

Ідентифікатор конференції: 849 7954 1352
Код доступа: 361327

 

Перейти до спискуВерсiя для друку