Головна  →  Новини  →  17 грудня 2021

І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» за компетенцією «Зварювальні роботи»

17 грудня 2021 року на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» за компетенцією «Зварювальні роботи» серед закладів професійної( професійно-технічної освіти) м. Києва.

«WorldSkills Ukraine» – це конкурс, який допомагає популяризувати робітничі професії та сприяти співпраці з роботодавцями.

У конкурсних завданнях за компетенцією «Зварювальні роботи» учасники провинні були виконати зварювання двох стикових та кутового з’єднань пластин з низьковуглецевої сталі трьома способами зварювання  111, 135, 141, а також продемонструвати знання і вміння з безпечного виконання зварювальних робіт. Конкурсанти виконували зварювання контрольного зразка різними способами.

Оцінювання робіт учасників конкурсу здійснювалося компетентним журі в складі висококваліфікованих фахівців, представників підприємств та організацій.

За результатами конкурсу переможцями визнано:

1 місце посів - Грищенко Геннадій Юрійович, майстер виробничого навчання Вищого професійного училища № 25 м. Києва;

2 місце - Нежньов Віталій Юрійович, здобувач освіти Київського професійного ліцею будівництва і комунального  господарства;

3 місце - Лахманюк Кирило Ігорович, здобувач освіти ДНЗ «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку