Головна  →  Новини  →  12 січня 2022

У Київському фаховому коледжі прикладних наук провели майстер-класи для вихованців Святошинського дитячого будинку-інтернату для хлопців

Організовувати цікаве й корисне дозвілля для вихованців будинку-інтернату стало доброю традицією Київського фахового коледжу прикладних наук, можливістю підтримати хлопців, створити їм гарний настрій у період зимових свят. Формат дружніх зустрічей щоразу різний: виїзні святкові концерти, майстер-класи від майстрів та студентів Коледжу, новорічно-різдвяні візити тощо. 

2022-й рік розпочали із зустрічі в Коледжі. У гості завітали шестеро вихованців інтернату в супроводі вихователя та соціального педагога. Майстри виробничого навчання Коледжу організували для хлопців майстер-класи з виготовлення шарфів «Теплий дотик» та шкіряних браслетів «Вузол удачі». Хлопці уважно спостерігали за роботою майстрів, а згодом і самі спробували свої сили у справі виготовлення аксесуарів. У програмі зустрічі була також цікава екскурсія навчально-виробничим центром Коледжу та відвідування виставки робіт студентського виробництва. 

Візит до Коледжу дуже надихнув вихованців інтернату, подарував справжню радість від опанування нової та корисної справи, чудові спогади про теплу й щиру зустріч.

Перейти до спискуВерсiя для друку