Головна  →  Новини  →  19 січня 2022

Майстер-клас для барменів у Київському вищому професійному училищі водного транспорту

У державному професійно-технічному навчальному закладі «Київське вище професійне училище водного транспорту»  відбувся майстер-клас за «Книгою бармена» Джеффрі  Морґенталера для слухачів  курсів підвищення кваліфікації за професією "Бармен судновий".

Професійний бармен Овсяніченко Роман , який є випускником закладу столичної професійної (професійно-технічної) освіти, провів тренінг про  історію виникнення та еволюцію найвідоміших коктейлів; особливості виготовлення і техніки змішування напоїв (соків, сиропів, гарнішів, настойок); які компоненти краще приготувати самотужки, а які - придбати.

Учасники майстер-класу дізналися: що таке джигери та навіщо потрібні спіральні ложки; що таке рімер, стрейнер, для яких цілей вони використовуються; як правильно пити білі та червоні вина; чому коньяк треба пити теплим і як його правильно підігрівати; яка різниця між коньяком та бренді, між шампанським та ігристим вином тощо.

На завершення події кожен учасник приготував довгі або короткі напої, вдало поєднавши інгредієнти так, щоб вони не лише виглядали неймовірно, але й смакували!

Перейти до спискуВерсiя для друку