Головна  →  Новини  →  27 січня 2022

Державна кваліфікаційна атестація у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Державна кваліфікаційна атестація - це завершальний етап навчально-виробничого процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, де здобувачі освіти, які освоювали свою професію, мають змогу продемонструвати всі свої знання при складанні випробувань.

Іспити проходять за різними формами, зокрема проводиться  комп`ютерне онлайн-тестування теоретичної підготовки за варіантами на відповідний розряд/клас/категорію та презентації творчих робіт.

У державному професійно-технічному навчальному закладі«Київське вище професійне училище водного транспорту» державна кваліфікаційна комісія присвоїла випускникам кваліфікацію «Моторист (машиніст)» першого класу та «Судноводій малотоннажного судна».

У Київському професійному ліцеї транспорту багато років здійснюють підготовку професіоналів для підприємств м. Києва в галузі автомобільного транспорту. Державну кваліфікаційну атестацію успішно проведено за професією «Слюсар  з ремонту колісних транспортних засобів» та присвоєно IV розряд відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики стандарту професійної (професійно-технічної) освіти. 

Отримана професія – запорука вдалого старту та кар’єрного зростання впродовж життя!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку