Головна  →  Новини  →  28 листопада 2014

У Києві відбувся семінар на тему: «Контроль управління освіти за роботою по профілактиці травматизму учасників навчально-виховного процесу та створення безпечних умов для праці та навчання в закладах району»

 

Для вирішення конкретних питань з охорони праці, пожежної безпеки та з метою забезпечення безперебійної життєдіяльності навчальних закладів, недопущення нещасних випадків (травмування) серед працівників, вихованців, учнів навчальних закладів міста Києва (в тому числі під час виникнення несприятливих погодних умов в осінньо-зимовий період; під час проведення новорічних та різдвяних заходів) Департаментом освіти і науки, молоді та спорту спільно з управлінням освіти Солом’янської  районної в місті Києві державної адміністрації 27 листопада 2014 року на базі спеціалізованої школи  № 115 ім. І. Огієнка проведено семінар для спеціалістів районних управлінь освіти з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності на тему: «Контроль управління освіти за роботою по профілактиці травматизму учасників навчально-виховного процесу та створення безпечних умов для праці та навчання в закладах району».

У роботі зазначеного семінару брали участь: заступник начальника управління освіти Солом’янської  районної в місті Києві державної адміністрації Сіренко О.Л., головний Державний інспектор Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Сєдих П.Б., головний спеціаліст Департаменту державного нагляду та контролю ДСНС України Друк В.В., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) Чераньова О. О., заступник голови Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Трофименко О. М., методист науково-методичного центру управління освіти Солом’янського району Мельниченко  С. А., голова районної організації профспілки працівників освіти Солом’янського району Марочко В.І., заступник директора з медичного обслуговування дитячого населення ЦПМСД №2 Алєксєєва Н. Б., директор спеціалізованої школи №115 ім. І. Огієнка Кисіль Т. В., директор спеціалізованої школи №149 Заплотінська О. І., заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії №318 «Міленіум» Осінна Н. І.,  вчитель вищої категорії з фізичного виховання ліцею №144 Лемещук С. В., соціальний педагог спеціалізованої школи №71 Вороніна О. В., спеціалісти районних управлінь освіти з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності.

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку