Головна  →  Новини  →  7 лютого 2022

Майстер-класи «Сублімаційний вид друку» для школярів на базі Навчально-практичного центру оперативної поліграфії

У державному навчальному закладі «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» в рамках професійної кампанії проведено низку майстер-класів для здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Шевченківського, Солом’янського та Деснянського районів.

У новоствореному Навчально-практичному центрі оперативної поліграфії школярі взяли активну участь у виготовленні чашки власного дизайну сублімаційним видом друку.

До речі, сублімаційний друк  - це новітня технологія, що затребувана і широко використовується у виробництві, рекламі, торгівлі тощо. Це створення малюнка фарбою або чорнилом, коли під впливом високих температур вони переходять з рідкого або твердого стану в газоподібний і глибоко проникають в структуру матеріалу.

Досвід співпраці закладу освіти зі школами столиці дає можливість учасникам події проявити творчість, оволодіти навичками сучасних професій, самостійно виготовити буклет, рекламу, сувенірну продукцію та отримати сертифікат часткових компетентностей.

Багатопрофільний заклад освіти практикує проведення майстер-класів на різну тематику: друк на пазлах; виготовлення еко-сумки; друк на чашках; друк на футболках; виготовлення блокнота на пружині; плетіння косичок; створення святкового макіяжу; накрутка волосся різними видами плойок; вироби з фетру; створення ляльки-мотанки тощо.

 

 

 

  

Перейти до спискуВерсiя для друку