Головна  →  Новини  →  9 лютого 2022

Київський фаховий коледж прикладних наук презентував нову спеціалізацію на Міжнародному фестивалі моди та стилю KYIV FASHION 2022

На найавторитетнішому заході модної індустрії України Коледж представив свою експозицію в колаборації з Анастасією Віст, технологом-дизайнером кутюрної вишивки, кандидатом мистецтвознавства, яка має досвід роботи у будинках моди Rabih Kayrouz, Alexandre Vauthier, Fendi, Valentino, Balmain, Chanel, Givenchy та інших.

Стенд був присвячений новій спеціалізації «Технології кутюрної вишивки», яка успішно розвивається в закладі освіти з 2021 року. Презентація відбувалася в новому форматі: на локації Коледжу в режимі реального часу працювали майстрині, які демонстрували унікальні техніки кутюрної вишивки й на очах у відвідувачів створювали ексклюзивні речі. Доповнювали оформлення стенду елегантні сукні з кутюрною вишивкою, взуття та аксесуари зі студентських колекцій.

Знаковою подією для Коледжу на цьому фестивалі стало те, що на презентаційний стенд завітали директор Департаменту освіти і науки міста Києва Олена Фіданян, перший заступник Вікторія Челомбітько і начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Олена Бохно. Почесні гості детально ознайомилися з експозицією Коледжу, а після огляду відбувся конструктивний діалог з директором Коледжу Ганною Щуцькою, президентом-головою правління Асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» Тетяною Ізовіт, директором Фестивалю Яною Чернявською та Анастасією Віст щодо перспектив розвитку кутюрної вишивки в Україні. Коледж отримав Диплом за надійне партнерство та одну із найцікавіших експозицій Фестивалю.

Видовищна локація Коледжу справила гарне враження на всіх учасників фестивалю і викликала хвилю позитивних відгуків від підприємців, дизайнерів і поціновувачів модних речей як на самій виставці, так і після – у соціальних мережах. Суспільний інтерес ще раз засвідчив, що такий формат презентації нових спеціальностей та професій є наразі дуже актуальним.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку