Головна  →  Новини  →  9 лютого 2022

Освітянам України - методичні поради від Київської МАН

З яким предметом найчастіше асоціюються сучасні тінейджери? Відповідь очевидна: так, це смартфон і навушники. І чому б не використати цих улюбленців та утримувачів підліткової уваги у "мирних" цілях, а саме зробити їх інструментом підготовки старшокласників до ЗНО?

І тут в нагоді стає модний сьогодні формат - подкаст. Інтернет-ресурси протягом останніх 2-3 років підкорили свою аудиторію цією новою формою подачі інформації, не менш вдало це може вийти і в освітян, адже їх креативність завжди була фундаментом методичних відкриттів. 

Що таке подкаст і як його створити? Як ефективно використати подкаст у підготовці старшокласників до ЗНО? Про все це йтиме мова на семінарі від організаторів нового конкурсу Київської МАН - КрутеЗНО. Учасники семінару дізнаються про переваги інструменту подкастингу, а також навчаться записувати, редагувати, монтувати подкасти, зокрема використовуючи різні технічні засоби, програми. Фахівці-філологи поділяться інструментарієм створення контенту для цікавих літкастів, розкриють секрети, як заволодіти увагою слухачів, перетворити матеріал у доступний та зацікавити ним.

Семінар від Київської МАН націлений на те, щоб його учасники опанували нової технології та отримали сертифікат, який прирівнюється до сертифікату курсів підвищення атестації для тих, хто атестується у своєму закладі. 

Програма семінару 

Участь та отримання сертифікату можливі за попередньої реєстрації: https://forms.gle/e4aPVWC9JwgqMMwT7Термін реєстрації - до 16 лютого 2022 року

Чекаємо на вас 16-17 лютого 2022 року о 13.00 у зум-конференції (посилання на зум-конференцію буде надіслано всім, хто зареєструється для участі).

Зразок сертифікату

Перейти до спискуВерсiя для друку