Головна  →  Новини  →  3 грудня 2014

Урочистості до Дня Збройних сил України «З вірою у Перемогу!» у рамках військо-патріотичного проекту учнівської молоді столиці «Нам Україна вище над усе!»

Урочистості до Дня Збройних сил України «З вірою у Перемогу!» у рамках військо-патріотичного проекту учнівської молоді столиці «Нам Україна вище над усе!»

Нам Україна вище над усе!

З вірою в Перемогу!

3 грудня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулися  Урочистості до Дня Збройних сил України «З вірою у Перемогу!» у рамках військо-патріотичного проекту учнівської молоді столиці «Нам Україна вище над усе!».

У заході взяли участь майже 1,5 тисячі осіб: учні, батьки, педагоги столиці; учасники АТО; представники 12-го батальйону територіальної оборони міста Києва, громадських та волонтерських організацій, дитячі творчі колективи міста Києва.

Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії. Діти переконані, що вони на сьогодні можуть допомогти учасникам антитерористичної операції,  витримати цю надприродню напругу. Під час проведення заходу учні передадуть нашим захисникам свої листи, малюнки, обереги янголів-охоронців. Таким чином вони хочуть підтримати моральний та бойовий дух бійців.  

Учнівська молодь Києва впевнена у тому, що від того, що кожен з нас робить для України сьогодні, залежатиме наближення нашої Перемоги.

Україна - єдина країна! 

http://photo.ukrinform.ua/ukr/current/photo.php?id=665030 - УКРІНФОРМ

 

Нам Україна вище над усе. Яна Левицька, агентство «ЮН-ПРЕС»

З вірою у перемогу! Оксана Гаврилюк, Тетяна Воронцова, агентство «ЮН-ПРЕС»

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку