Головна  →  Новини  →  14 лютого 2022

Навчальний тренінг від соціальних партнерів для майстрів виробничого навчання закладу професійної (професійно-технічної) освіти

У Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізації проведено навчальний тренінг  від роботодавців - соціальних партнерів для майстрів виробничого навчання.

Тісна взаємодія роботодавців та закладів професійної (професійно-технічної) освіти дає ефективні результати.

Наразі співробітники компанії ЕТС, ексклюзивного дилера Volvo CE та офіційного представника Mecalac в Україні, здійснили навчання викладацького складу на новому екскаваторі-навантажувачі Mecalac.

Тема навчального тренінгу: «Керування та освоєння новітніх технологій з вдосконалення навичок експлуатації екскаватора-навантажувача Mecalac». Тут учасники освітнього процесу вивчили, як правильно експлуатувати техніку, аби вона працювала довго та безвідмовно; на що звертати увагу під час щоденного огляду; як працюють та за що відповідають механізми керування даною машиною тощо.

Щороку заклад освіти здійснює випуск висококваліфікованих спеціалістів з професій «Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин»,

«Машиніст землерийно-будівельних машин», «Машиніст підіймально-транспортних машин».

Робота на сучасному екскаваторі-навантажувачі дозволяє опановувати та відпрацьовувати практичні навички для майбутніх механіків та операторів техніки!

Перейти до спискуВерсiя для друку