Головна  →  Новини  →  15 лютого 2022

Професійно-практична підготовка здобувачів освіти на підприємствах м. Києва

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти одним із важливих етапів професійно-практичної підготовки здобувачів освіти є виробнича практика на підприємствах м. Києва.

Вищим професійним училищем № 33 м. Києва на сьогодні укладено 59 довгострокових договорів для проходження виробничої практики з підприємствами столиці різних типів та форм власності.

Здобувачі освіти II курсу, які опановують професію «Кухар», під час проходження виробничої практики безпосередньо на оплачуваних робочих місцях у ресторанах «NicoIas» та «Євразія», ТОВ «Їжак-ресторація», ТОВ «Смарт-суши», ТОВ «Ретро-суші», ТОВ «Понтем» удосконалюють свої навички і вміння, знайомляться з сучасними технологіями та процесами.

Виробничі умови сприяють формуванню якостей кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійно-технічної освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію учнів у колективах.

Перейти до спискуВерсiя для друку