Головна  →  Новини  →  17 лютого 2022

Надання часткових професійних компетенцій з робітничих професій у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу практикується, крім здійснення первинної професійної підготовки, надання додаткових професійних компетенцій з інших професій.

Так, у навчально-виробничій манікюрній майстерні для здобувачів освіти, що опановують професії  «Кравець», «Адміністратор», проведено семінар-практикум на тему «Покриття нігтів гель – лаком».

Учасниці заходу опанували навички і вміння щодо виконання робіт з покриття нігтів гель - лаком, ознайомились з можливими дефектами, причинами їх виникнення та способами усунення.

Успішно виконавши практичне завдання, учениці отримали сертифікати, що засвідчують опанування часткової професійної компетенції з професії «Манікюрник».

Надання практичних, тренінгових, виробничих послуг для учасників освітнього процесу та слухачів незайнятого населення -  одне  з програмних завдань закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку