Головна  →  Новини  →  18 лютого 2022

Всесвітня тиха акція вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті» у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

До Дня Героїв Небесної Сотні у закладах професійної (професійно-технічної) освіти відбулись заходи для вшанування подвигу учасників Революції Гідності.

У Київському вищому професійному училищі будівництва і архітектури проведені виховні години про історичне і суспільне значення Революції Гідності, про життєпис героїв Небесної Сотні, подвиг Небесної Сотні та героїзм українських захисників. Учасники освітнього процесу влаштували спільний флешмоб пам’яті «Голуб Миру».

У Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізаціївідбувся патріотичний захід «Ангели Майдану». Напередодні акції організовано майстер-клас з виготовлення паперових витинанок у формі ангелів та розвішані на території закладу освіти.

Здобувачі освіти та педагогічні працівники Київського професійного будівельного ліцею організували фотовиставку «Майдан» - учасника подій 20 лютого 2014 року, фотохудожника Олександра Тимошенка. 

Всього під час подій на Майдані постраждали 2,5 тисячі людей, більше 100 з них загинули.  За для утвердження свободи та демократії Герої Небесної Сотні пожертвували собою й цим змінили перебіг історії нашої держави. 

Життя продовжується, біль стишується, притупляється, але ми все пам’ятаємо…

Герої на вмирають.

         Просто йдуть
         З Майдану – в небо.
         В лицарі – зі смерті.
         Героям слава – вписано у серці.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку