Головна  →  Новини  →  2 грудня 2014

Відбувся семінар-практикум з питань туристсько-спортивної роботи для педагогів навчальних закладів м. Києва «Сучасні тенденції у вихованні життєстійкої, патріотичної особистості засобами туризму та краєзнавства»

 

29 листопада 2014 р. у приміщенні Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА відбувся семінар-практикум з питань туристсько-спортивної роботи для педагогів навчальних закладів м. Києва «Сучасні тенденції у вихованні життєстійкої, патріотичної особистості засобами туризму та краєзнавства».

У заході взяли участь більше 60 педагогів з числа туристського активу міста. Програма семінару складалася з двох частин: теоретичної та практичної.

У роботі зазначеного семінару брали участь: Наровлянський Олександр Данилович, заступник  директора Українського державного  центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, заслужений вчитель України з виступом «Нормативно-правове регулювання дитячо-юнацького спортивного туризму»; Поліш Микола Іванович, завідуючий відділенням спортивної  медицини Центру «Здоров’я» Печерського району з питань медичного контролю та вимог до проходження диспансерного обліку спортсменів – юних туристів м. Києва; Губенко Вячеслав Іванович, методист Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму з питань національно-патріотичного виховання з виступом  «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»),  як невід’ємна складова національно-патріотичного виховання підростаючого покоління».

Практичний розділ семінару розпочався з  виступу завідуючої туристсько-спортивним відділом Центру Стрижак Олени Анатоліївни «Використання інноваційних технологій при проведенні занять у закритих приміщеннях зі спортивного орієнтування та  спортивного туризму» . До практичних занять входили: «Крос-похід у закритих приміщеннях», змагання зі спортивного орієнтування на обмеженій території «Орієнт-шоу» та анонсування комп’ютерної гри «Спортивне орієнтування».

Переможцями дружніх змагань стали команди туристського активу Оболонського, Печерського, Дарницького та Голосіївського районів.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку