Головна  →  Новини  →  5 квітня 2022

Атестація педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах воєнного стану в Україні

Атестація педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2021-2022 навчальному році проходить в умовах воєнного стану в Україні.  Атестаційна комісія вивчає рівень підготовки педагогів у атестаційний період, вміння педагогічних працівників здійснювати освітній процес в екстремальних умовах, використовуючи цифрові технології та можливі інструменти онлайнової комунікації.

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти розпочато проведення засідань атестаційних комісій I рівня з атестації керівних кадрів та педагогічних працівників в онлайн режимі.

Так, у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою в режимі онлайн-конференції відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня серед педагогічних працівників для присвоєння/підтвердження кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.

Учасники засідання, які підлягали атестації, сумлінно та відповідально підготували особисті атестаційні портфоліо, продемонструвавши результативність роботи у міжатестаційний період; надали відповідні документи щодо підвищення кваліфікації.

Керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти привертають увагу всіх педагогічних працівників, що для ефективного забезпечення освітнього процесу є вміння тримати в полі дистанційного зору кожного здобувача освіти та визначення для них індивідуальних траєкторій навчання.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку