Головна  →  Новини  →  28 листопада 2014

Управління освіти за підтримки Оболонської районної державної адміністрації організувало перегляд благодійної вистави «Пам'ятати!» музичного театру юного актора «Fantazianew»

       

  Війну і її героїв треба ПАМ'ЯТАТИ! Тому що, коли про війну забувають, - розпочинається нова війна…    

        Вистава «Пам'ятати!»  створена за  мотивами повісті Б. Васильєва «В списках не значився», а також за спогадами родин акторів. У виставі використані архівні  сімейні фотографії і відеоматеріали, зняті в ході роботи над спектаклем. Музичний супровід – дві гітари, у виставі не використовується жодної фонограми.    

  Сценарій - Т. Погребняк і всі актори вистави.

Літо 1941-го...  Пісні, випускні іспити, літо, мрії про майбутнє, віра в краще, і раптом ... Війна… Молодий лейтенант Коля Плужніков,  дівчина Мірра і ще з десяток військових оточені німцями. У кожного свій обов'язок і свої надії: захистити Батьківщину, народити дитину, врятувати товариша, повернутися живим. Вони впевнені в тому, що це буде «швидка війна», і кожен з них мріє про  майбутнє ... Їх життя  перекреслила війна… Але Безсмертними Їх робимо Ми. Своєю Пам'яттю ...

Перед нами полотно етюдів і спогадів про війну і її героїв, про людей, які подарували нам майбутнє, і які, на жаль, часто залишаються незаслужено забутими. Юні актори розповідають нам історії своїх родин, історії безіменних солдат і одну загальну історію війни, яку потрібно просто пам'ятати.

В час, коли кордон між миром та війною такий хиткий, ця вистава є нашим особистим  вкладом у справу Миру.

Благодійні кошти  були передані  на потреби учасників АТО, зокрема 72  - окремої механізованої бригади.

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку