Головна  →  Новини  →  14 квітня 2022

День довкілля у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти столиці педагогічні колективи та здобувачі освіти долучилися до Дня довкілля!

У Вищому професійному училищі № 33 м. Києва відбулася  весняна толока – українська традиція, яка гуртує та об’єднує весь колектив, громаду та Україну в одну, міцну, дружню родину, котра впевнено рухається вперед до Перемоги! Толокували дружно та завзято для покращення нашого спільного дому – нашої країни!

У весняний сонячний день прибрали територію навчального закладу, висадили 75 саджанців  хвойних дерев, упорядкували клумби, насіяли традиційні українськи квіти-символи, які здавна уособлюють красу нашої України, духовну міць народу, засвідчують любов до рідної землі.

Українські традиції та символи, культура і мова, почуття національної гідності, сьогодні  як ніколи об’єднують нас у період нападу російських загарбників. Піднесений настрій, патріотичні почуття, єднання в цей день надали впевненості до приближення Перемоги, тримання освітнього фронту  педагогічним колективом та учнівською молоддю в належному стані.

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти тримають стрій та продовжують готуватися до зустрічі учнівських колективів!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку