Головна  →  Новини  →  20 квітня 2022

Бінарні Online-уроки у Вищому професійному училищі № 25

У столичних закладах професійної (професійно-технічної) освіти у зв’язку із відновленням освітнього процесу активізовано проведення уроків із професійно-теоретичної, професійно-практичної та загальноосвітної підготовок  у дистанційній формі, що є найбільш безпечною для його учасників в умовах воєнного стану України.

У Вищому професійному училищі№ 25 проводяться бінарні Online уроки з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Цікавою знахідкою стали заняття, які органічно поєднують професійно-теоретичну та загальноосвітню підготовку. Такі інтегровані уроки допомагають здобувачам освіти за короткий час пригадати раніше вивчену тему, ознайомитися з новим матеріалом та закріпити знання з двох предметів, наприклад, спеціальну технологію будівельної справи та англійську мову.  

Для учнів, які не мають можливості  підключитися до Online уроків, створюються умови для асинхронного навчання, а саме: розміщуються презентації, відеоуроки, навчальні ролики у відповідних Google класах для самостійного опрацювання матеріалу.

Педагогічні працівники  продовжують займатися самоосвітою, ділитись досвідом роботи. Беруть участь у вебінарах, які сприяють викладачів, майстрів виробничого навчання удосконалювати навички щодо подання матеріалу в ігровій формі. Дані заходи особливо актуальні зараз, коли багато здобувачів освіти знаходяться в стресовому стані. 

Перейти до спискуВерсiя для друку