Головна  →  Новини  →  29 листопада 2014

Народний художній колектив дитячо-юнацький цирк «Але-ап» відділу художньої творчості Київського Палацу дітей та юнацтва брав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі любительських цирків дітей і молоді «Вогні цирку» у м. Шакяй (Литва)

З 21 по 24 листопада 2014 року народний художній колектив дитячо-юнацький цирк «Але-ап» брав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі любительських цирків дітей і молоді «Вогні цирку» у м. Шакяй (Литва). Серед учасників було 10 колективів з 6 країн: Білорусія, Латвія, Литва, Росія, Україна, та Швейцарія. Для конкурсної програми колектив цирку «Але-ап» підготував авторську програму «Відродження» загальною тривалістю 25 хвилин. Виступи колективів оцінювало міжнародне журі.
23 листопада відбувся Гала-концерт фестивалю з кращими номерами фестивалю-конкурсу, серед яких були 3 номери нашого колективу.


Виступи цирку мали успіх серед глядачів та отримали високу оцінку журі:
- Шоу-програма «Відродження» отримала «Срібного клоуна» і диплом за ІІ місце.
- Акробатичний дует «Ніжність» - диплом за ІІ місце».
- Повітряні гімнастки на ременях «Протиріччя» - диплом за ІІ місце.
- Еквілібр на тростинах «Відродження» - диплом за ІІ місце.
Також цирк «Але-ап» отримав два спеціальні призи: Аліна Іванець у номінації «Каучук» за номер «Квітка-душа» та колектив.
Упродовж цих днів діти мали змогу погуляти по старому місту Вільнюсу, відвідати пам’ятник молодому Тарасу Шевченку, посмакувати в шоколадному кафе.

Перейти до спискуВерсiя для друку