Головна  →  Новини районів  →  30 листопада -0001

Відбулося методичне об’єднання для вихователів груп раннього віку на тему: «Використання різних видів театру в роботі з дітьми раннього віку»

Відбулося методичне об’єднання для вихователів груп раннього віку на тему: «Використання різних видів театру в роботі з дітьми раннього віку»

27  листопада  2014  року  на  базі  дошкільного  навчального  закладу № 725 (директор Поліщук Яніна Леонідівна) відбулося  методичне об’єднання для вихователів груп раннього віку на тему: «Використання різних видів театру в роботі з дітьми раннього віку».

Учасники заходу переглянули організовану форму роботи з дітьми третього року життя на тему «В гостях указки».  Під час подорожі по казковому лісі, діти зустріли героїв із казок: «Колобок» (ляльковий театр), «Теремок» (театр на фартуху), «Курочка ряба» (настільний театр).

 

В теоретичній частині методичного об’єднання вихователі розглянули та обговорили наступні питання: освітні завдання для дітей раннього віку за Програмою виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина», показники успішного розвитку дітей 3 року життя, класифікацію театралізованих ігор , методичні поради щодо організації театрально-ігрової діяльності дітей раннього віку. Під час презентації виставки «Затія-дивоглядія» учасники методичного об’єднання ознайомились з різними видами театру, методичною та художньою літературою з освітньої лінії «Дитина у світі культури» Базового компонента дошкільної освіти, світу мистецтва – театралізованої діяльності дітей третього року життя. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку