Головна  →  Новини районів  →  3 грудня 2014

Відбувся семінар-практикум для музичних керівників Голосіївського району

На базі дошкільного навчального закладу № 32 ( директор Бригинець Надія Валентинівна) відбувся семінар-практикум для музичних керівників району на тему: «Музична діяльність – засіб творчого розвитку дошкільника».

У семінарі-практикумі взяли участь 40 дошкільних навчальних закладів. Учасникам семінару-практикуму в теоретичній частині для перегляду були запропоновані презентації: «Впровадження інноваційних технологій для музичного розвитку дітей старшого дошкільного віку», «Організація музичної діяльності в дошкільному закладі музичним керівником».

Практична частина семінару- практикуму включала перегляд організованих форм роботи з дітьми старшого дошкільного віку: інтегроване заняття «Подорож до осіннього лісу», структура якого побудована на використанні елементів інноваційної технології -  музикотерапії та театралізації казки «Котик і півник» з використанням ЛЕГО конструктора.

Музичний керівник Кардаш Людмила Яківна провела з учасниками семінару-практикуму майстер-класи: «Інноваційні технології в музичній діяльності».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку