Головна  →  Новини  →  13 липня 2022

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою: сонячна електростанція для Збройних сил України

Київський професійний коледж  з посиленою військовою та фізичною підготовкою продовжує низку проєктів у сприянні Збройним силам України та іншим військовим формуванням.

Творчою ініціативною групою закладу освіти  за клопотанням волонтерів виготовлено експериментальну мобільну сонячну електростанцію певної потужності, що дасть можливість автономно виконувати завдання віддаленим підрозділам. Станція забезпечить роботу пристроїв супутникового зв’язку Starlink та дасть можливість заряджати інші необхідні в умовах бойових дій пристрої.

Наступний зразок мобільної сонячної електростанції буде більш потужним та більш надійним  завдяки якісним сонячним панелям, які  передані групою HANPLAST (Польща).

Важко переоцінити співпрацю та допомогу цієї потужної організації, безпосередньо її Президента. Впевнені, що тісні стосунки будуть взаємовигідні та сприятимуть зміцненню відносин між українським та польським народами.

    

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку