Головна  →  Новини  →  15 липня 2022

Продовжується вступна кампанія - 2022 у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Професійно-технічна освіта столиці активно здійснює прийом нових здобувачів освіти - майбутніх кваліфікованих робітників  та фахових молодших бакалаврів. Відбудова інфраструктури та відновлення економіки України лише актуалізували попит на кваліфікованих робітників.

Робота приймальної комісії у Державному навчальному закладі «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»  триває 24/7. Кожен зацікавлений в навчанні абітурієнт може отримати кваліфіковану консультацію на сайті навчального закладу, в приймальній комісії, у телефонному режимі або через соціальні мережі.  

Фахівці приймальної комісії Київського професійного енергетичного ліцею допомагають майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір професії, активно розповсюджують агітаційний та рекламний матеріал для учнівської молоді та батьків.  

У  Київському професійному будівельному ліцеї триває набір здобувачів освіти на 2022-2023 навчальний рік з 09:00 до 17:00 (понеділок-п’ятниця) та з 09:00 - 15:00 (субота) у режимі офлайн, контактні телефони (063)85-54-305, (063)38-79-745.

Досвідчені педагоги забезпечують інформування вступників 9-х та 11-х класів, їх батьків з усіх питань щодо вступу до Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу, ознайомлюють з майбутньою професією, перспективами працевлаштування та про подальше навчання у закладах вищої освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку