Головна  →  Новини  →  18 липня 2022

Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації: надання послуг з технічного обслуговування автомобілів для населення

Автомобільний, вантажний та пасажирський транспорт є артерією, яка зшиває всю територію України. Робота в умовах воєнного стану наближає нашу Перемогу.

У Державному навчальному закладі «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації» діє навчально-практичний центр з підготовки фахівців будівельної механізації та електронного устаткування автомобільних засобів. Тут надаються послуги з технічного обслуговування автомобілів для населення, а саме:

  • Заправка та діагностика автокондиціонера (рекуперація холодоагенту, що міститься в кондиціонері; очищення холодоагенту від механічних забруднень; дегідратація холодоагенту за допомогою фільтрації; сепарація холодоагенту від олії, що міститься в системі; вимірювання кількості рекуперованого холодоагенту; тест вмісту залишків холодоагенту в системі; осушення системи; діагностика системи на герметичність).

Заправка автокондиціонера здійснюється із використанням установки TEXA Konfort 720R.

  • Регулювання світла фар на стенді (тонке калібрування ближнього та дальнього світла; калібрування кутів нахилу та відхилення пучка світла; перевірка сили світла; перевірка технічного стану фар та виявлення несправностей).
  • Робота з очищення форсунок на стенді (зняття пристроїв; обробка ультразвуком у спеціальній ванні; очищення на стенді; оцінка працездатності; оновлення фільтрів та ущільнювачів).
  • Комп’ютерна діагностика (зчитування помилок).

Роботи виконуються висококваліфікованими майстрами виробничого навчання.

Працюємо з вірою в Збройні сили України і в Перемогу!

Перейти до спискуВерсiя для друку