Головна  →  Новини  →  20 липня 2022

Триває підготовка до нового 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освітитриває проведення моніторингу щодо підготовки до нового 2022-2023 навчального року в умовах воєнного стану на виконання рішень протоколу № 27 від 21.06.2022 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Заклади освіти найпростіші укриття, споруди подвійного призначення приводять у готовність до укриття здобувачів освіти та працівників, насамперед для захисту від застосування звичайних засобів ураження з урахуванням доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. 

Продовжуються ремонтні роботи та облаштування підвальних приміщень, wi-fi доступу, створюються запаси матеріалів, обладнання, інструменту, води та медичних засобів тощо.

З метою запобігання виникненню пожеж та інших надзвичайних ситуацій протягом осінньо-зимового періоду вживаються заходи щодо забезпечення пожежної безпеки, санітарного та епідемічного благополуччя.

 Фотозвіт

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку