Головна  →  Новини  →  19 серпня 2022

Серпнева конференція педагогічних працівників на Першому онлайн радіо «Школа» - П.О.Р.Ш.

Сьогодні, 19 серпня музичний канал «Освітяни та батьки» транслюватиме Серпневу конференцію педагогічних працівників - 2022. В ефірі звучатимуть спеціальні випуски з найактуальнішою інформацію про освіту столиці за період воєнних дій. Долучайтесь, будьте в курсі, тримайте освітній стрій 24/7 з нами!

Перше онлайн радіо «Школа» - П.О.Р.Ш. у новому форматі вже можна протестувати на офіційному сайті ресурсу або через оновлення додатку, який можна завантажити на Google Play або App Store.

Усі слухачі можуть отримаєте доступ до чотирьох окремих музичних каналів – для дітей молодшого шкільного віку, середнього та старшого, а також для освітян та батьків. Всі канали цього тижня отримають окремий музичний репертуар, розрахований на їх аудиторію. Освітні програми також створені та розподілені за цим принципом.

Абревіатура назви «П.О.Р.Ш.» розшифровується як перше онлайн радіо «Школа». Сам проєкт ініційований Бадрі Лолашвілі, директором Освітньої агенції міста Києва, який загинув у березні цього року героїчно захищаючи Київ – наше рідне місто.

Перейти до спискуВерсiя для друку