Головна  →  Новини  →  25 серпня 2022

Вітаємо рій «Соколи» спеціалізованої школи № 173 міста Києва, який гідно представив столицю на ІІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») завершено.
Цьогоріч фінальна Всеукраїнська Гра «Джура – 2022: Карпатська Січ» тривала з 17 до 25 серпня 2022 року на території філії «Центральний табір туристського активу учнів України» в Закарпатській області.
Рій «Соколи» спеціалізованої школи № 173 міста Києва, переможець ІІ міського етапу Гри в старшій віковій групі, гідно представили місто Київ на ІІІ етапі Всеукраїнської Гри. Керівники рою: Ірина Януш, директор спеціалізованої школи школи № 173 та Катерина Ільєнко, педагог-організатор закладу освіти.
«Джура – 2022: Карпатська Січ» в умовах воєнного часу відбулася у форматі фестивалю з елементами змагань. Юні джури брали активну участь у практичних заняттях, тренінгах, гутірках, вишколах, туристських походах, майстер-класах зі стрільби, домедичної підготовки, подоланні смуги перешкод, відвідали цікаві екскурсії, ознайомилися з роботою Молодіжного клубу «Джура».
Наші «Соколи» стали кращими у змаганнях з метання гранати, домедичної підготовки, найвправніше перетягували линву та долали смугу перешкод, показали найвищий рівень знань з історії України. Разом із друзями з Київської, Хмельницької та Черкаської областей підкорили усіх патріотично-мистецькою програмою конкурсу "Ватра".
Джура – 2022 завершилася, але залишилися нові друзі, досвід роботи в роях і чотах, неймовірні враження від спілкування та емоції, наповнені позитивом та вірою в Перемогу!
Щиро дякуємо рою «Соколи» спеціалізованої школи № 173 міста Києва та керівникам команди! Пишаємося вами!
Разом до Перемоги!
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку