Головна  →  Новини районів  →  4 грудня 2014

Відбулося турне хорової капели хлопчиків та юнаків «Дзвіночок» Київського Палацу дітей та юнацтва країнами центральної та західної Європи

Хорова капела хлопчиків та юнаків «Дзвіночок» Київського Палацу дітей та юнацтва має величезну кількість шанувальників і збирає переповнені концертні зали не лише в Україні, але й далеко за її межами. За час існування «Дзвіночок» виступав у кращих концертних залах, де йому стоячи аплодувала глядацька аудиторія Києва, міст України, Росії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Польщі, Болгарії, Австрії, Італії, Нідерландів, Бельгії. «Дзвіночок» регулярно презентує країну на найпрестижніших міжнародних музичних форумах, є почесним учасником вітчизняних та зарубіжних хорових фестивалів. 

   У листопаді відбулося чергове турне хорової капели хлопчиків та юнаків «Дзвіночок» країнами центральної та західної Європи. Розпочався тур участю у фестивалі духовної музики «Pueri Cantores» у Нідерландах. Наступними зупинками подорожі хору, були Прага, Відень та Братислава. Також, хорова капела «Дзвіночок» брала участь у концерті в «Royal Concezthebow» в Амстердамі, де діти мали честь презентувати українську музику, що транслювалась на декілька країн Європи.


   Концерти, організовані за участю посольств України, були присвячені дітям України, які стали заручниками ситуації на сході нашої країни. Зібрані кошти було перераховано на рахунок Благодійної організації «SOS UKRAINE». Під час туру юні співаки відвідали чотири Європейські столиці й ще раз переконалися у надзвичайній місії музики — творити добро!

Перейти до спискуВерсiя для друку