Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2022

Маленькі кроки до великої Перемоги: волонтерська діяльність закладів професійної (професійно-технічної) освіти!

У цей нелегкий для країни час заклади професійної (професійно-технічної) освіти є надійним тилом для захисників та захисниць Збройних сил України.

Здобувачі освіти Вищого професійного училища № 25 м. Києва, які опановують професію "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Електрозварник ручного зварювання", на заняттях виробничого навчання в умовах навчальних майстерень під керівництвом майстрів виробничого навчання  проводять технічний огляд та технічне обслуговування автомобілів для наших військових.

Спільними зусиллями педагогічний колектив та учні Державного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації»  виготовили та передали на фронт декілька буржуйок та чимало смаколиків.

Не можна передбачити, яка буде зима цього року, але впевнені, що у воїнів буде все необхідне для забезпечення життєдіяльності.

Здобувачі освіти та майстри виробничого навчання, як волонтери, на робочих місцях закладів професійної (професійно-технічної) освіти наближають перемогу!

Запрошуємо кожного українця долучатись до благодійних зборів на ЗСУ та донатити армії.

Тримаємо освітній фронт!

Перейти до спискуВерсiя для друку