Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2022

Стартує голосування в конкурсі КрутеЗНО

Конкурс літературних подкастів КрутеЗНО, який Київська Мала академія наук проводить спільно з креативною аґенцією “Баляндраси” у мобільному застосунку LitCom, оголосив про початок онлайн голосування.

До цього етапу допущено 128 літкастів у 5-ти номінаціях та двох вікових категоріях. Усі літкасти змагаються вподобайками за призовий фонд у 100 тисяч гривень (10 переможців, яких визначать за сумою оцінок журі та онлайн голосування,  отримають гонорар по 10 тисяч гривень). Втім і решта літкастів теж  мають шанси бути відзначеними партнерськими призами - навчальними сертифікатами, книгами, цінними подарунками.

Конкурс підтримують амбасадори, серед яких: Алла Мазур, Сергій Жадан, Римма Зюбіна, Оксана Забужко. Партнерами зголосилися стати видавництва “Комора”, “Vivat’', “Видавництво Старого Лева”, Київський театр юного глядача, український бренд одягу “Зelo”, школа сучасної літературної індустрії та комунікації  Litosvita та інші.  Голосування триватиме до 10 листопада (включно). Детальніше про призи у соцмережах конкурсу  КрутеЗНО (https://www.facebook.com/krutezno22/ https://www.instagram.com/krutezno22/).

Київська Мала академія наук завжди радо вітає запровадження нових освітніх форматів.  Саме тому у конкурсі КрутеЗНО підтримала формат літературного подкасту - літкасту. Відтепер ґаджет і навушники, з якими нерозлучні наші вихованці, забезпечать знайомство з творами шкільної програми, але у звичному для підлітків і молоді форматі споживання інформації. Харизматичні голоси, цікаві факти, стисло про головне, «смачні» акценти - це все те, що допоможе ефективніше й захопливіше готуватися до уроків літератури та ЗНО.

Усі літкасти розміщено в застосунку для смартфонів LitCom, який доступний до безкоштовного завантаження на Google Play.

Посилання на завантаження додатка: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.balyandrasy.litcom

Аби прослухати та обрати найкращі літкасти конкурсу КрутеЗНО, зареєструйтеся на застосунку LitCom, перейдіть на пошук через нижнє меню, оберіть канали “КрутеЗНО” - і насолоджуйтеся прочитаною по-сучасному класикою й сучукрлітом.

Перейти до спискуВерсiя для друку