Головна  →  Новини районів  →  5 грудня 2014

В управлінні освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся День учнівського самоврядування

04 грудня 2014 року в управлінні освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся День учнівського самоврядування, під час якого лідери Районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО» виконували обов’язки працівників управління освіти та його підрозділів.  Метою заходу було ознайомити старшокласників з управлінською діяльністю, виявити нахили та здібності учнів, виховати почуття поваги до роботи працівників освіти.

День самоврядування розпочався з привітання лідерами РОС «ДНІРО» працівників управління освіти. Кожному співробітнику було вручено браслет на згадку про цей захід. Робочий день «маленьких управлінців» розпочався установчою нарадою, на якій начальник управління Іваніна Н. В. привітала всіх зі святом та передала повноваження Любящевій Анастасії – президенту РОС «ДНІПРО». У ході подальшого спілкування Анастасія презентувала роботу лідерів та ознайомила з планами роботи на день.

Спільна робота працівників управління освіти та їх помічників була цікавою, плідною і корисною. Співробітники відчули  справжню допомогу від старшокласників, а лідери змогли зануритись у доросле життя.

Родзинкою та вагомим досвідом для дітей стала зустріч з головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Горбуновим Ярославом Володимировичем та участь у робочій зустрічі з директором ПРАТ «Фанплит» Паладієм Миколайовичем Горбатюком. Екскурсія підприємством, знайомство лідерів з роботою та продукцією, що виробляє підприємство, а також з історією створення ПРАТ «Фанплит» справили позитивні враження на старшокласників. На згадку про зустріч Паладій Миколайович подарував лідерам сувеніри власного виробництва.

Підбиттям підсумків Дня самоврядування в управлінні освіти було проведення круглого столу «Підсумки. Досвід. Перспективи», під час якого кожний виконуючий обов’язки начальника відділу презентував роботу відділу за проведений робочий день. Також були розглянуті та обговорені питання:

  1. Яку роботу лідери виконували відповідно до визначених повноважень?
  2.  Що нового для себе дізнались про роботу в управлінні освіти?
  3. Які ідеї виникли в процесі роботи щодо її модернізації?
  4. Яким я бачу День самоврядування у наступному році?

Під час активного діалогу учні та працівники прийшли до висновку, що робота працівників освіти є важливою частиною суспільного життя та потребує сил, енергії, завзяття та терпіння.

На згадку про День місцевого самоврядування лідери залишили фотографію яскравих моментів із життя та діяльності учнівського самоврядування.

Перейти до спискуВерсiя для друку