Головна  →  Новини  →  20 грудня 2022

Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу: «Даруємо красу наперекір всьому»

У наш нелегкий час майстри виробничого навчання та здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти продовжують дарувати красу українцям.

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу  відбувся урок контролю та корекції знань на підтвердження професійної кваліфікації «Перукар 1 класу» під гаслом «Даруємо красу наперекір всьому».

Моделями  були внутрішньо переміщені особи, які вимушено покинули свої домівки через воєнні події, а зараз мешкають у столиці.

Здобувачі освіти продемонстрували професійні компетентності з укладання волосся, виконання чоловічих, жіночих та дитячих стрижок, колорування. Найбільша складність полягала в тому, щоб викликати у моделей щирі емоції, посмішки та захоплення від виконаних робіт.

Професіоналізм учнів оцінювала незалежна комісія, яка складалася з представників салону краси, майстрів виробничого навчання та студентів, котрі здобувають фах молодшого бакалавра за освітньою програмою «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Випробування пройшло у теплій та дружній атмосфері. Всі учасники заходу залишилися задоволені і мають бажання продовжувати співпрацювати із закладом освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку