Головна  →  Новини  →  26 грудня 2022

З сумом та почуттям глибокої скорботи

Департамент освіти і науки з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 26 грудня пішла з життя Постолюк Тамара Казимирівна – талановита освітянка, яскравий управлінець, педагог, прекрасна людина, начальник управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації (2014-2022 роки), заслужений працівник освіти України.

У сладний воєнний час Тамара Казимирівна об’єднала навколо себе всіх освітян Деснянського району задля спільної перемоги. Її особистий внесок у розвиток столичної освіти високо оцінений державою. Тамара Казимирівна відзначена медаллю Міністерства оборони України «За сприяння Збройним Силам України» та Подякою Київського міського голови. Але найбільшим її надбанням є повага та шана освітян Деснянського району та всього міста.

Департамент освіти і науки висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу важкої втрати.

У цей скорботний час ми всі глибоко сумуємо разом з Вами - усіма, хто знав, поважав та буде берегти про Тамару Казимирівну кращі спогади і світлу пам'ять, як про колегу, друга, виваженого та мудрого керівника, людину, яка творила освіту столиці.

Царства небесного її душі і вічної пам’яті.

 

Колектив Департаменту освіти і науки

Перейти до спискуВерсiя для друку