Головна  →  Новини  →  11 січня 2023

Благодійна допомога у рамках проєкту “Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб” для Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою

Днями Державний навчальний заклад «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» отримав Шкільний автобус  як благодійну допомогу від  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Федерального уряду Німеччини.

Напрями підтримки включали надання екстреного пакету допомоги, що складався із забезпечення  закладів освіти, де тимчасово проживають внутрішньо переміщені особи (ВПО), гуманітарною допомогою. Окрім цього, проєкт активно долучився до допомоги у забезпеченні освітнього процесу, забезпечивши розробку різноманітних спеціалізованих онлайн курсів та інших важливих цифрових інструментів.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи закладу освіти висловлюють вдячність за підтримку та допомогу всім учасникам проєкту “Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб”.

Довідково:

GIZ  за дорученням Федерального уряду Німеччини (BMZ) у межах проєкту “Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб” надає постійну підтримку у забезпеченні навчання молоді та дорослих. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку