Головна  →  Новини  →  23 січня 2023

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «ПЛАНЕТА IT» Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну

Педагоги Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну взяли участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі «ПЛАНЕТА IT» на кращий електронний освітній ресурс серед педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, який проведено за ініціативи Інститут професійної освіти Національної академії педагогічних наук України

 Мета конкурсу - залучення педагогічних та науково-педагогічних працівників до опанування сучасними цифровими технологіями, розробки та використання цифрових засобів навчання у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників, забезпечення закладів освіти сучасними навчально-методичними матеріалами та створення інноваційної контент-бібліотеки.

Викладачі закладу освіти взяли участь у номінації «Навчально-методичне забезпечення професійної та загальноосвітньої підготовки». У даній номінації було 109 учасників, лауреатами стали - 23, а переможцями - 4 (набрали однакову кількість балів).

Викладач Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну  Сонгрова Олена Вікторівна перемогла з роботою «Розробка віртуальної екскурсії як засобу комп'ютерної візуалізації».

Надаємо можливість переглянути відео переможниці: https://kvpubd.kiev.ua/tour-panodata/pano.html.

Наближаємо перемогу - перемогами в освіті!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку