Головна  →  Новини  →  31 січня 2023

Професійне свято у Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва

31 січня світ відзначає Міжнародний день ювеліра. Професія є однією з найдавніших в історії, і вимагає від здобувачів ювелірного ремесла постійного удосконалення і майстерності.

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» щорічно проводиться низка заходів до свята, адже ювеліри – люди з золотими руками та діамантовим сяйвом в очах. Лише уявіть – зі шматка необробленого металу, каміння виходять абсолютно дивні витвори мистецтва.

Напередодні професійного свята в закладі освіти був проведений конкурс ювелірного ескізу «Українська символіка в ювелірній справі». Створення ескізу – це вельми витончений процес, який вимагає від здобувача освіти грандіозного терпіння і акуратності. А потім все, що створено на папері, втілюється в металі. Результати професійного становлення майбутніх ювелірів спостерігаємо кожного дня. Ювелірні вироби радують нас своєю неповторною красою та вишуканістю.

У День ювеліра вітаємо всіх майстрів виробничого навчання, здобувачів і здобувачок освіти, які опановують це витончене мистецтво, бажаємо успіхів, нових ідей і нових шедеврів, благополуччя у мирній і переможній країні!

Фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку